ילד נכה

דיון מתוך פורום  פסיכולוגיית ילדים ומתבגרים

19/11/2014 | 09:51 | מאת: דפנה

שלום חברה שלי יש לה זוג תאומים בני 9 בן ובת הילד יש לו צליעה ברגל נולד פג וגם משכפיים ילדים בכיתה קוראים לו צולע וחברה שלי פונה למורה וליועצת ומבקשת את עזרתן המורה אמרה לה שגם בנה אמר לילד השני אוזני פייפר והפריע לו במבחן ולטענתה למטבע שני צדדים היועצת לאומתה אמרה שטטפל בנושא לפי דאתי חברתי מגוננת מדי על הילד ושאי אפשר לתקן את העולם שאלתי האים היא נוהגת נכון? מה ניתן לעשות שלילד יהיה יותר קל? בתודה

שלום דפנה, נכון שאי אפשר לתקן את העולם, אבל גם אי אפשר לעצור מבעד אם אוהבת ומודאגת לעשות כל שביכולתה למען בנה, ונשמע שהיא גם מצליחה (היועצת מתגייסת). כחברה, הייתי מציעה לך להמשיך לתמוך בה ולגלות הבנה. אני בטוחה שאם היא תרצה סיוע נוסף, היא תמצא בעצמה את הדרך לכך.. בברכה, ירדן

מנהל פורום פסיכולוגיית ילדים ומתבגרים