מיואשת וצריכה עזרה

דיון מתוך פורום  פסיכולוגיית ילדים ומתבגרים

26/10/2014 | 22:27 | מאת: שרה

היי, בת הבכורה בת 10 ו 8 חודשים, לומדת בכיתה ה. בעלת לקות למידה ובעיות קשב. הבעיה היא שהרבה פעמים התנהגותה ותגובתה לדברים מסויימים לא תואמים בכלל התנהגות של ילדה בת גילה. לדוגמא ילדה מהכיתה באה אליה ורצתה לשחק במשחק שהבת שלי לא רצתה וכתגובה לכך הבת שלי הוציאה אותה מהחדר שלה ולא נתנה לה להיכנס לחדר תוך שהחברה מנסה לדבר איתה ללא הועיל, יש לציין כימקרים אלו קורים מדי פעם בסיטואציות שונות. למי עליי לפנות?????????? אני ממש לא יודעת מה לעשות ואיך להגיב??????? מרגישה שאני צריכה עזרה דחוף!!!!!!! תודה רבה.

28/10/2014 | 00:21 | מאת: ליאת מנדלבאום

שלום שרה, ילדים עם לקויות למידה והפרעת קשב נמצאים בסיכון להתנהגויות אימפולסיבית, נוטים לפרש את כוונותיהם ומעשיהם של הזולת באופן מוטעה, מתקשים לקרוא נכונה סיטואציות חברתיות ולהגיב להן בצורה מותאמת - ובגלל כל אלה, לסבול מקשיים חברתיים ורגשיים. הכתובת לעזרה הוא פסיכולוג ילדים קליני, רצוי כזה המתמחה בעבודה עם ילדים ומשפחות לילדים עם ADHD. בהצלחה ליאת

מנהל פורום פסיכולוגיית ילדים ומתבגרים