שלווווום,לאת היקרה

דיון מתוך פורום  פסיכולוגיית ילדים ומתבגרים

30/09/2014 | 13:06 | מאת: חני

התגעגעעעעעעתי אליך ולפורום הנחמד שלך. בנתיים מאחלת לך ולכולנו שנה טובה ומתוקה! גמר חתימה טובה! שיתגשמו כל משאלות לבינו לטובה! אפשר לשלוח לך חיבוק? אם כן-שולחת.((-: התגעגעתי מאוד מאוד. בשבילי זה מרגיש קצת כמו לבוא הביתה((-: חני,בחום

01/10/2014 | 21:45 | מאת: ליאת מנדלבאום

חני יקרה, שמחה תמיד לראותך כאן. החביבות והחמימות שלך בהחלט הופכים את הפורום למקום נעים ורך יותר, גם עבורי. שולחת ברכות לך ולכל באי הפורום, לשנה של בריאות, נחת ושלווה. גמר חתימה טובה! ליאת

מנהל פורום פסיכולוגיית ילדים ומתבגרים