ילד קשה

דיון מתוך פורום  פסיכולוגיית ילדים ומתבגרים

26/09/2014 | 14:34 | מאת: אדוה

אני אם חד הורית והבן שלי בן עשר וחצי לומד בכיתה לבעיות התנהגות ילד חכם ונבון שלא בא לידיי מימוש קשה איתו בבית כל הזמן רב עם אחיו, לא ממושמע ,לא עומד במטלות, לא עושה כלום חוץ מטלוויזיה ומחשב ילד עצוב ופגיע, רואים שזקוק להרבה תשומת לב אך קשה לי להתקרב אליו עם ההתנהגות הבעייתית שלו הוא מתחצף אלי ושונא את כולם אני כבר לא יודעת מה לעשות מאוד כואב לי עליו אבל כבר התחלתי לחשוב על מסגרת של פנימייה אולי שם יהיה לו טוב

28/09/2014 | 17:39 | מאת: ליאת מנדלבאום

שלום אדווה, מסגרת חוץ ביתית - לפחות בעיני - היא הפיתרון האחרון, ויש לעשות הכל כדי לקבל את העזרה מבלי להוציא ילד מביתו. ממליצה לך בכל לב להגיע להתייעצות עם פסיכולוג ילדים שינחה אותך כיצד להחזיר לעצמך את הסמכות ההורית, ולעמוד טוב יותר מול בעיות ההתנהגות של הבן. בהצלחה ושנה טובה ליאת

מנהל פורום פסיכולוגיית ילדים ומתבגרים