ילד בן שנתיים וחצי מרביץ לעצמו בראש חזק

דיון מתוך פורום  פסיכולוגיית ילדים ומתבגרים

19/07/2014 | 00:25 | מאת: איציק

בני בן השנתיים וחצי לאחרונה התחיל לדפוק את הראש ברצפה בחוזקה ובנוסף הוא משתולל ומתנהג באופן לא אופייני אני מודאג מאוד וכמובן בת זוגי גם . שאלתי היא א. מה כדאי לעשות ב. ולמה זה קורה האם זה יכול להיות בגלל הגן או שזו התנהגות רגילה .

19/07/2014 | 17:22 | מאת: קובי והב

שלום איציק, אשמח אם תוכל לתאר סיטואציות בהן ההתנהגות הזו מתרחשת קובי

20/07/2014 | 08:32 | מאת: איציק

זה קורה בעיקר בשעות לאחר חזרתו נהגו ובנוסף הוא נינשך בגן מילידים אחרים נינשך יחסית המון לאחרים והוא לא נושך

מנהל פורום פסיכולוגיית ילדים ומתבגרים