אין להשאיר שדה זה ריק. אין להשאיר שדה זה ריק.
לרגל יום עולמי ללא עישון: מהי הדרך הטובה ביותר לדעתך לגמילה מעישון?
  סדנה
  תרופת מרשם
  תחליפי ניקוטין
  סיגריה אלקטרונית
  החלטה אישית
  שילוב של מספר שיטות
      תוצאות
בודק הסימפטומים


ד"ר אברהם פינקלמן, מומחה לכירורגיה פה ולסת

פורום פסיכולוגיה קלינית של הילד והמתבגר

"גן העדן של ילדות" הוא מושג שטבעו המבוגרים, מתוך התרפקות על ימים רחוקים חסרי דאגה ומכאוב. אלא שמנקודת מבטו של הילד הקטן, החיים נראים לא פעם כזירת התמודדות עם משימות ואתגרים, הגובים מחיר רגשי לא מבוטל. כמבוגרים, אנו נדרשים לסייע לילדינו להתאים עצמם בהדרגה לתביעותיו של עולם משתנה, הפכפך, הנע ללא הרף, מחליף פנים ואופנות בקצב מהיר. פורום זה נולד מתוך הצורך לתת מענה לשאלות ולבטים סביב גידולם של ילדים ב??ת?ו?וך הגדול הזה שבין ינקות לבגרות. חלק מההתמודדויות בחייהם של ילדים קשור למשברים התפתחותיים נורמטיביים (גמילה, לידת אח, כניסה לגן או לביה"ס, וכיו"ב), וחלק לנסיבות לא צפויות או לא רצויות במשפחה, בסביבה הקרובה או הרחוקה (מגבלה גופנית, מחלות, גירושין, תאונות, איום בטחוני, וכד'). הנכם מוזמנים להפנות לכאן כל שאלה או דילמה בנושא בריאותו הנפשית של הילד והמתבגר, ולהתייעץ על דרכי התערבות אפשריות, במסגרת הבית והמשפחה או בסיועם של גורמים מן החוץ. בשמחות!
להמשך...
 ליאת מנדלבאום
ליאת מנדלבאום
תואר שני (MA) בהצטיינות במגמה לפסיכולוגיה קלינית של הילד באוניברסיטת ת"א. מ. ר 7641 מקבלת בקליניקה באבן יהודה ובתל-אביב. מטפלת במבוגרים, בני נוער וילדים באוריינטציה פסיכודינאמית גמישה, המשלבת - בהתאם לצורך - טכניקות קוגניטיביות - התנהגותיות. טיפול במצבי משבר, מצבי חרדה ודיכאון, לבטים סביב זהות מינית, קשיים במשפחה ובזוגיות, ליווי בהתאוששות לאחר משבר פסיכוטי. ייעוץ והדרכת הורים, החל מהגיל הרך ועד משברי גיל ההתבגרות. שאלות התפתחותיות, מצבי משבר (גירושין, מחלה, אובדן) קשיי הסתגלות, קושי בהצבת גבולות ובעיות כלליות ביחסי הורה - ילד. מצוות ההקמה של ה"קו להורה" - הנותן ייעוץ טלפוני להורים לילדים בגיל הרך, בחסות החוג לפסיכולוגיה באוניברסיטת ת"א. ניסיון רב בעבודה פסיכולוגית-חינוכית מערכתית ובהדרכת הורים. לווי ותמיכה של משפחות לילדים המתמודדים עם פרוצדורה רפואית. ניסיון בעבודה עם אוכלוסיית בני קיבוצים. היכרות קרובה עם אורח החיים השיתופי, ועם הבעיות הייחודיות לו.
חיפוש מתקדם
בן 9 אוהב לחפש אחרים לבנות
מחבר:איציק
תאריך:22/2/2012
שעה:20:25
שלום,
בני בן ה- 9, אוהב לשחק במשחק בו הוא מחפש את חבריו הבנים לבנות. הוא יוזם לעיתים קרובות את הרעיון הזה.
אותי זה מדאיג כמובן.
האם יש הסבר לצורך הזה?
האם יש סיבה לדאגה?
תודה מראש

מחבר:
(ניתן להשתמש בשם בדוי)
אימייל:  
(לתשומת לבך: כתובת האימייל לא תוצג באתר)
כותרת:  
תוכן ההודעה:
אבקש לקבל התראה ב-SMS לסלולרי כאשר מתקבלות תגובות להודעתי זו. (עלות 6 ₪)
אבקש לקבל תגובות לאימייל שלי. על פי תקנון האתר.
הודעה\מחבר
תאריך ושעה
22/02/12 20:25
חיפוש מתקדם
התכנים המופיעים באתר נועדו לספק אינפורמציה בלבד ואינם בגדר עיצה רפואית, חוות דעת מקצועית או תחליף להתייעצות עם מומחה. נא לעיין בתנאי השימוש באתר.