העברת ילד לעיר אחרת

דיון מתוך פורום  פסיכולוגיית ילדים ומתבגרים

08/12/2016 | 16:21 | מאת: דנה אדוט

שלום, אני גרה כרגע בראשון לציון והילדה שלי בת 5 וחצי נמצאת כאן בגן חובה,אנחנו עוברים עוד חודש וחצי לחולון והשאלה שלי היא: האם כדאי עכשיו באמצע השנה להעביר אותה לגן בחולון או לחכות ישירות לספטמבר ולהעלות אותה לכיתה א כאשר היא לא מכירה שם אף אחד?

שלום דנה, אני לא בטוחה שהבנתי מהן שתי האפשרויות שלך. אם אני מבינה אותך נכון, יש לך אפשרות להמשיך לנסוע בכל יום לגן בראשון מחולון? בכל מקרה כמו שאני בד"כ עונה לסוג כזה של שאלות, זה תלוי בהרבה גורמים, וכן גם ביכולת של ההורים לעמוד בכל מיני אפשרויות. אז הנה לך דעה אחת בהינתן מעט המידע שסיפקת לי, אם אתם מתכוונים לעבור עוד חודש, אז אולי כדאי גם להעביר אותה גן, תוך כדי ביצוע הכנה טובה שזה אומר גם פרידה מסודרת מהגן הנוכחי, ועריכת היכרות מוקדמת עם הגן החדש. כל טוב, ירדן פרידון ברשף פסיכולוגיה קלינית וייעוץ מבוגרים וילדים 0523873044

מנהל פורום פסיכולוגיית ילדים ומתבגרים