טיפול בו זמני בשני בני דודים

דיון מתוך פורום  פסיכולוגיית ילדים ומתבגרים

01/12/2016 | 00:53 | מאת: שלמה

שנים מהנכדים שלי שהם בני דודים זקוקים לטיפל פסיכולוגי. לאחד יש פסיכולוגית שמטפלת בו עם תוצאות טובות . פנינו אליה בבקשה שתקבל גם את הבן דוד שלו לטיפול דומה והיא סרבה בטענה שלא מקובל לטפל בשני בני דודים אצל אותו פסיכולוג. זה נשמע לי מוזר. האם זה נכון? בתודה. שלמה.

שלום שלמה, אכן כך. לא רצוי שאותה מטפלת תטפל בשני בני דודים. אם אתם מרוצים ממנה, בקשו המלצה. בברכה, ירדן פרידון ברשף פסיכולוגיה קלינית וייעוץ מבוגרים ילדים ונוער 0523873044

מנהל פורום פסיכולוגיית ילדים ומתבגרים