תלמיד כיתה ט

דיון מתוך פורום  פסיכולוגיית ילדים ומתבגרים

03/12/2016 | 16:21 | מאת: מורה לתנך

במבחן שהוגש לי על ידי תלמיד כיתה ט היה ציור של איבר מין זכרי בנוסף לתשובותיו במבחן. כיצד עליי להגיב לזה? מדובר בתלמיד ששולט בחומר ואין קשיים לימודיים, אך יש מעט קשיי קשב וריכוז, נטייה למוסחות יותר בכיוון של קשיים בקבלת מרות. כמעירים לתלמיד הוא מתנצל ומכבד אך צריך כל שיעור להעיר לו. בשיעור אחרי המבחן שמעתי מכיוון מקום ישיבתו:" לאברהם יש בולבול גדול". כשהסתובבתי לכיוונו הוא העמיד פני עסוק. מה דעתך?

שלום, קשה לי מאוד לומר לך כיצד עליך להתנהג במקרה הזה. אני מניחה שהתגובה שלך תהיה קשורה ליחסים בינכם, לרגשות שהאקט הזה מעורר בך לנהלים וכד'. אין כאן "נכון לא נכון"..מציעה לך להתייעץ עם היועצת. בברכה, ירדן פרידון ברשף פסיכולוגיה קלינית וייעוץ מבוגרים ילדים ונוער 0523873044

מנהל פורום פסיכולוגיית ילדים ומתבגרים