חרדות אצל ילד בן 10 - המלצה לטיפול

דיון מתוך פורום  פסיכולוגיית ילדים ומתבגרים

25/10/2016 | 13:33 | מאת: א.א.

ילד בן 10 לא נרדם לבד בחדר. הוא אומר שהוא מפחד ויש לו מחשבות לא טובות. זה נמשך כבר יותר משנה. לפעמים יש לו התקפי זעם. המחשבות הלא טובות הם סביב פחד שמשהו יקרה להורים שלו. לא היה איזה אירוע טראומתי שקשור לזה. אני רוצה להתייעץ איזה טיפול יתאים לו. תודה

שלום, את/אתה שואל ספציפית על טיפול. אז אני מציעה קודם כל התייעצות אישית של ההורים עם פסיכולוג/ית קלינית במטרה להבין יותר את הבעיה ואולי לקבל הדרכת הורים באשר לאיך להתמודד איתה. בהמשך ניתן לשקול ביחד עם המטפלת טיפול פרטני עבור הילד תוך בדיקה איזה סוג טיפול יתאים לו ביותר. בברכה, ירדן פרידון ברשף

מנהל פורום פסיכולוגיית ילדים ומתבגרים