התבגרות מוקדמת

דיון מתוך פורום  פסיכולוגיית ילדים ומתבגרים

26/09/2016 | 20:17 | מאת: אורח

שלום, לבתי בת השש אובחנה התפתחות מוקדמת לגילה המצריכה טיפול של זריקה מאטה פעם בחודש. כיצד מומלץ להסביר לה כך שלא יווצרו בעיות נפשיות או חברתיות? תודה.

שלום, לא פירטתם מה אמרתם לה עד כה, מאילו קשיים היא סובלת בפועל, כיצד הסברתם לה על הבדיקה/אבחון שעברה וכיוב'. בהתבסס על מעט המידע שסיפקתם, אני מציעה לומר לה שלאחר הבדיקה שעברה אצל הרופא, הוא המליץ על תרופה שניתנת בצורת זריקה, וזה מה שיעזור לה לגדול בצורה טובה, להיות חזקה ובריאה, בדיוק כמו שכשיש חום או מרגישים לא טוב - לוקחים תרופה. אני מניחה שהשיחה לא תסתיים שם ויעלו עוד שאלות. לצורך כך אפנה אתכם לפורום מתאים יותר "הכנה לקראת פרוצדורות רפואיות". לנוחיותכם מצרפת לינק http://www.doctors.co.il/forum-6104 בברכה, ירדן פרידון ברשף

03/10/2016 | 07:06 | מאת: אורח

מנהל פורום פסיכולוגיית ילדים ומתבגרים