מתי ניתן ללכת לניתוח ראש כשיש תאומות בנות חצי שנה

דיון מתוך פורום  פסיכולוגיית ילדים ומתבגרים

22/09/2016 | 15:33 | מאת: שומרה

אובחנתי עם גידול במוח עלי לעבור ניתוח. מדובר על אישפוז של שבועיים עם שיקום בבית (מקווה) בין חצי שנה לשנה. רציתי לדעת מבחינת התאומות מתי זה הזמן שהכי פחות ישפיע עליהן השינוי. התאומות בנות חצי שנה כרגע בבית לא בגן. כמןבן שברגע אצטרך שאקבע תור אדאג שיהיה להם סידור בבית, פעוטון או בגן .תודה והעיקר הבריאות.

שלום, קשה לי לענות על השאלה מבלי לדעת אם את למשל מניקה, או אם את עובדת או נמצאת איתן כל היום. בכל מקרה אומר שהדבר הכי טוב תחת הנסיבות יהיה להרגיל אותן לשיגרה בה הן יכולות לאכול/לשתות מבקבוק, ולהתרגל לדמות מטפלת אחרת גם בזמן שאת נמצאת (אבא/סבתא). מבחינת זמן - בכל זמן האופן בו תחסרי להם יהיה שונה ולכן מהבחינה הזו קשה לומר מתי עדיף. אני הייתי מציעה לך לחשוב מתי לך יהיה פחות קשה לעזוב אותן ולפי זה להלחליט. בברכה, ירדן פרידון ברשף

מנהל פורום פסיכולוגיית ילדים ומתבגרים