ילדה שמחבקת חזק

דיון מתוך פורום  פסיכולוגיית ילדים ומתבגרים

21/09/2016 | 12:13 | מאת: דנה3445

שלום, הבת שלי בת 6, כיתה א, ילדה רגישה. משתמשת הרבה במגע ובקרבה לאנשים. אוהבת מאוד לחבק, לנשק. וכשמחבקת - מחבקת מאוד חזק . היא מרגישה שאנחנו נרתעים ממנה. ומסבירה שכשהיא אוהבת הרבה אז מחבקת חזק. באופן אישי, גורם לי להירתע ממנה, ואני לא חשה זאת מילדיי האחרים. ילדה "מוגזמת" באופן כללי- לדוג כשעונדת צמיד , לא מסתפקת באחד אלא בחמישה. מה ניתן לעשות?

שלום, את נתת לי תיאור של ביתך, וכעת שואלת "מה לעשות"? אנא מקדי את שאלתך כדי שאוכל להבין למי לסייע, לביתך? לך? ואיזה מין סיוע היית רוצה. בברכה, ירדן פרידון ברשף

מנהל פורום פסיכולוגיית ילדים ומתבגרים