בעיות עם ילד בן12

דיון מתוך פורום  פסיכולוגיית ילדים ומתבגרים

22/09/2016 | 18:30 | מאת: ענת

שלום רב, בני בן 12 יש לו הפרעת קשב וריכוז. נכנס השנה לחטיבה. הוא כל היום במחשב, לא נפגש בכלל עם חברים. יש לו המון שיעורים ומבקש עזרה מצאתי לו מורה פרטית והוא לא מוכן ללכת בשעה כזאת או בכזאת. הוא לא יוצא מהבית. מצאתי גם תלמיד שיעזור לו בשיעורים והוא התחיל להשתולל ולצעוק שהוא לא רוצה. אני כבר לא יודעת איך להתמודד איתו מאוד קשה לי ואני ממש מתוסכלת. אפשר עזרה

שלום ענת, את אכן מתארת תמונת מצב מדאיגה שאינה מתאימה להתייעצות אינטרנטית. אני מציעה לך לפנות להתייעצות אישית עם מטפלת המתמחה בהדרכת הורים וייתכן שבהמשך תוכלו לשקול גם טיפול עבורו. בברכה, ירדן פרידון ברשף

מנהל פורום פסיכולוגיית ילדים ומתבגרים