אבא לילד בן 7 , כיתה א, שלא שולט בקקי שלו

דיון מתוך פורום  פסיכולוגיית ילדים ומתבגרים

20/09/2016 | 22:21 | מאת: בעיית קקי

שלום, אני אבא לילד בן 7 , כיתה א, שלא שולט בקקי שלו, כמעט כל יום עושה צרכים בגן, ובכיתה. אני עובד עצות, לפי מה שאני קורה, אין פתרון, זה כנראה יעבור.... האם יש רופאים שאתם ממליצים ? האם יש מטפלים שאתם ממליצים ? האם יש תרופת קסם ? האם יש טיפול אלטרנטיבי כלשהו ? משהו ? נא סיועכם ! תודה

שלום, ראשית הילד צריך לעבור בדיקות רפואיות כדי לבדוק שאין בעיה בסוגרים. רק לאחר בדיקה כזו כדאי לגשת ולבחון טיפולים נוספים. חשוב לומר, העניין הזה לא יעבור מעצמו אם לא עבר עד כה! וחשוב מאוד שתטפלו בילד שלכם ללא דיחוי נוסף. כפי שאמרתי, התחילו בבדיקות רפואיות, התייעצו עם רופא המשפחה לצורך כך, ובמידה והכל בסדר בגיזרה הזו, פנו להתייעצות עם פסיכולוג המתמחה בהדרכת הורים ושיכול להדריך אתכם כיצד לסייע לבנכם. כל טוב, ירדן פרידון ברשף

מנהל פורום פסיכולוגיית ילדים ומתבגרים