סטריליות יתר

דיון מתוך פורום  פסיכולוגיית ילדים ומתבגרים

11/07/2016 | 21:06 | מאת: משה

לאחרונה בני בן ה 11 מתנהג באופן די מוזר הוא שוטף את ידיו ובייחוד את פניו בכל שניה אפשרית קרוב ל 20 30 פעם ביום לאחרונה אפילו כאשר הוא רוצה לשתות הוא שוטף כוס שכבר נשטפה ורק אז שותה כנל גם לגבי כוס חד פעמית ניסינו לשוחח איתו אך אין לו כל תשובה מדוע הוא עושה זאת אשמח לתגובתכם בנושא בתודה מראש משה

שלום משה, בנך מבטא התנהגות אובססיבית קומפולסיבית שמקורה בחרדה ובניסיון כושל לשלוט בה. אני מציעה לך לבחון את גורמי המתח בחייו, מה עשוי לעורר בו חרדה, ולפעול ישירות להפחית גורמים אלה ולהקל עליו. ממליצה אפילו להתייעץ עם פסיכולוג/ית קלינית של ילדים. בברכה, ירדן פרידון ברשף

מנהל פורום פסיכולוגיית ילדים ומתבגרים