קציצת.ציפורניים

דיון מתוך פורום  פסיכולוגיית ילדים ומתבגרים

18/06/2016 | 19:25 | מאת: הילה

היי הילד שלי בן 4.5 קוצץ ציפורניים ואוכל תעור מסביב כיצד ניתן להתמודד? ומהן הסיבות

שלום הילה, הסיבות לתופעה הן רמות מתח גבוהות. אני מציעה לבחון היטב את גורמי המתח האפשריים בסביבתו ולפעול להפחיתם. כך ממדי התופעה יפחתו וניתן יהיה גם לסייע נקודתית ולהציע חלופות "בריאות" יותר כמו מעיכת כדור רך ועוד. בברכה, ירדן פרידון ברשף

21/06/2016 | 23:07 | מאת: הילה

היי תודה על תגובתך. בבית הוא לא קוצץ אלה רק בגן. כיצד אפשר לאתר את מקור המתח למי ניתן לפנות.לסיוע?

מנהל פורום פסיכולוגיית ילדים ומתבגרים