תינוק דופק את הראש בקיר

דיון מתוך פורום  פסיכולוגיית ילדים ומתבגרים

03/06/2016 | 09:32 | מאת: יוגב

היי יש לנו תינוק בן תשעה חודשים לפעמים תוך כדי משחק כשהוא יושב ונשען על הקיר, הוא זז קדימה אחורה ודופק את הראש לסירוגין בקיר ונראה גם שהוא נהנה מזה. הוא מסתכל עלינו לפעמים לראות את התגובה אולי? אבל אנחנו לא מגיבים כמובן כדי לא לעודד. מה יכולה להיות הסיבה להתנהגות הזו?

03/06/2016 | 09:34 | מאת: יוגב

שהוא לפעמים גם משתעל בכוונה כדי שנגיב. הוא תינוק שמקבל הרבה מאוד תשומת לב וחום.

שלום יוגב, קודם שאלה, האם נראה שכואב לו כאשר דופק את ראשון בקיר ולמרות זאת עדיין ממשיך, או שמדובר בתנועה משחקית שלא גורמת לו כל כאב או נזק? ירדן

מנהל פורום פסיכולוגיית ילדים ומתבגרים