יחסי מטפל מטופל- האם תקין??

דיון מתוך פורום  פסיכולוגיית ילדים ומתבגרים

01/02/2016 | 18:43 | מאת: אורן

ביתי בת 17 מקבלת ייעוץ מעובדת סוציאלית קלינית. נודע לנו שהמטפלת נוהגת לתת עבודה קלה לביתנו תמורת סכום כסף. כלומר משלמת לה כמה עשרות שקלים מידי פעם. זה לא נראה לנו תקין, ואף עבירה על החוק. האם אנחנו צודקים?

שלום אורן, אם מה שאתם מתארים הוא נכון, בהחלט ישנה כאן שאלה של אתיקה מקצועית שחשוב לבדוק ביסודיות. אולם לפני כן, הייתי מציעה לכם לברר ישירות מול המטפלת של ביתכם במה דברים אמורים, האם זה אכן נכון וכיצד היא מסבירה את פעולותיה. את צעדיכם ממליצה לשקול רק בהמשך ולאור התבהרות התמונה. בברכה, ירדן פרידון ברשף

מנהל פורום פסיכולוגיית ילדים ומתבגרים