התפרצויות זעם גיל 5

דיון מתוך פורום  פסיכולוגיית ילדים ומתבגרים

25/08/2015 | 20:50 | מאת: אסתר

היי, יש לי ילד בן 5 וחצי, שסובל מהתפרצויות זעם שכוללות גם אלימות. (לעולם לא קרה כשהוא איתי, רק עם אבא,סבתא, גן וכו'..) מה הטיפול לכך? פסיכולוג/פסיכיאטר/מטפלת רגשית/תרופתי?

שלום אסתר, הטיפול לכך הוא הדרכת הורים עם פסיכולוג קליני/מטפל רגשי של ילדים, המתמחה בהדרכת הורים, במטרה לסייע להורים להבין טוב יותר את הילד וכיצד להיות איתו/עבורו באופן המיטיב ביותר. במידת הצורך המטפל יוכל להמליץ על טיפול עבור הילד אם הוא יחשוב לנכון. מנסיוני בגילאים האלו, הדרכת הורים טובה בהחלט מספיקה. בברכה, ירדן פרידון ברשף

26/08/2015 | 20:36 | מאת: אסתר

אבל מה הורים יכולים לעשות כאשר זה קורה בגן?

מנהל פורום פסיכולוגיית ילדים ומתבגרים