בעיה בלבוש תחתון

דיון מתוך פורום  פסיכולוגיית ילדים ומתבגרים

05/08/2015 | 10:34 | מאת: אנונימי

שלום,יש לי בעיה בן 19 לא התגייסתי ,מגיל צעיר אני לא לובש לבוש תחתון,ולא מזמן התגלתה אצלי דלקת מתמשכת,והרופאים אמרו לי שכדי שזה יעבור צריך לשים משחה ועל התחתונים,ואמרו שאין טיפול אחר וגם צריך במקרה הזה תחתונים מסוג טנגה עם בד מיוחד ,אבל מאוד קשה לי ללבוש אותם,אני מרגיש קשה וגם לא נוח עם זה ,וחוץ מזה אני מתבייש ללבוש,השאלה היא מה עליי לעשות ואם כן איך עליי להתגבר ,תודה על ההקשבה

05/08/2015 | 13:11 | מאת: ליאת מנדלבאום

שלום, אם נוח לך להסתובב ללא תחתונים מתחת למכנסיים, תמשיך לנהוג כך.. אנחנו מדינה חופשית, וכל עוד אינך מפריע לאיש, איני רואה כל בעיה. כרגע, בשל הבעיה הרפואית, חשוב לפעול כפי שהורו לך הרופאים, ולהתייחס אל אי הנוחות כאל משהו זמני (כמו שהיית מתייחס לגבס או לתחבושת או לתרופה שהיית צריך לבלוע). כאשר האי נוחות היא זמנית, אפשר לחיות אתה. אם, לעומת זאת, אתה מרגיש חרדה ובושה שאינן מאפשרות לך בשום אופן לעזור לעצמך, פנה לטיפול פסיכולוגי קוגניטיבי התנהגותי. אם הבעיה הרפואית שלך אקוטית ומחייבת אותך ללבוש תחתונים, תוכל לפנות לפסיכיאטר, ולהיעזר באופן זמני בתרופות הרגעה. בריאות! ליאת

25/08/2015 | 10:40 | מאת: אנונימי

אני מוכן לנסות אני קניתי וישים כמה חודשים השאלה היא איך אפשר להתרגל לזה תודה

מנהל פורום פסיכולוגיית ילדים ומתבגרים