קללות

דיון מתוך פורום  פסיכולוגיית ילדים ומתבגרים

30/06/2015 | 23:45 | מאת: דפנה

הבן שלי בן 9 היום אחותו באה וספרה לי ש בבית ספר היא ראתה את המורה כועסת על הילד בגלל שהוא קילל את חברו שאקף אותו בתור למתנפחים אמר לו כלב בן כלב אותו החבר היה אצלנו בפעם קודמת וספר לי שבני קילל את הגרוש שלי אבא שלו ואמר שהוא שונא אותו שימות כי נתש אותו שהיה קטן הילד מאוד חכם ומצליח בלימודים למרות שמאובחן ככשב וריכוז ובלי תרופות ציונים טובים הילדים מאוד אוהבים אותו אבל אני פוחדת שילכו לבית יספרו מה הילד שלי אומר ואז האמהות שלהם יאסרו עלהם להיות אתו האמת שפניתי לאמא של החבר ספרתי לה והיא אמרה הם ילדים יעבור להם ישלימו לא ממש התרגשה אמרה שבני נאים וחביב ושהם אוהבים אותו ??????

שלום דפנה, צר לי אך לא ממש הבנתי משאלתך מי אמר למי מה..וגם לא הבנתי מה השאלה. אנא הבהירי וחדדי.. ירדן פרידון ברשף

02/07/2015 | 13:34 | מאת: דפנה

תודה רבה

מנהל פורום פסיכולוגיית ילדים ומתבגרים