תסמונת אספרגר

דיון מתוך פורום  פסיכולוגיית ילדים ומתבגרים

28/06/2015 | 20:22 | מאת: אביבה

שלום, יש לי תינוקת בת שנה ו 7 חודש היא אומרת כמה מילים יודעצ לזהות אנשים בשמות , מבינה מה אומרים לה, היא משחקת עם ילדים, יודעת לזהות חיות,יודעת קולות של חיות, אבל היא נוקש בלשון נוקש בשיניים ויצא כמה פעמים שהיא גם מכניסה אצבע לאף ואומרת אף ועושה רעש כזה כאילו היא מוציאה אויר מהאף ואז היא עושה כאילו היא מרחרחת, היא בעיקר בעיקר נוקשת בשיניים וגם בלשון, האם זה יכול להוות סימן לתסמונת אספרגר, תודה מראש על המענה, אני ממש מודאגת

שלום אביבה, לא ידוע לי על סימפטומים מהסוג הזה לאבחון תסמונת אספרגר. בכל אופן, בביקור הבא שלך בטיפת חלב, כדאי לך להתייעץ עם האחות שם, שתראה את ביתך ותחווה את דעתה, זאת לפני שאת קובעת תור למכונים להתפתחות הילד, שהם אלה המוסמכים לאבחן מחלות ותסמונות בגילאים המוקדמים. משום מה, יש לי הרגשה שהדאגה שלך היא לשווא.. כל טוב, ירדן פרידון ברשף

מנהל פורום פסיכולוגיית ילדים ומתבגרים