סלקטיב מוטיזם

דיון מתוך פורום  פסיכולוגיית ילדים ומתבגרים

17/05/2015 | 00:14 | מאת: נתי

ערב טוב. בני בן 4.5 הוא אובחן בסלקטיב מוטיזם על רקע קשיים רגשיים. הוא אינו נדבר בגן עם הגננת והסייעת אבל עם החברים לגן הוא משחק ומשתולל. היינו בטיפול תרפיה באמנות קרוב ל-10 פגישות אבל לא ראיתי שום התקדמות אפילו קלה ביותר. מבקשת המלצה לפסיכולוג שמתמחה בסלקטיב מוטיזם ואפילו באופן פרטי באזור המרכז. העניין דחוף לי ביותר ...תודה רבה ושבוע טוב

שלום נתי, עם כל הרצון לעזור אין אנו נוהגים לפרסם שות של מטפלים על גבי הפורום. אם תרצי את מוזמנת לכתוב הודעת המשך עם מייל עדכני, וייתכן ומבקרי הפורום יוכלו לכתוב לך המלצות. ובכל זאת כמה נקודו למחשבה. ראשית 10 מפגשים מתוך תהליך טיפולי שלם הם כמו טיפה בים. סבלנות... שנית, אם הוא מדבר עם כולם ורק לא עם הגננות בגן אז אולי שווה לבחון את הצב נקודתית בגן ולהעזר לשם כך בפסיכולוג של הגן. כל טוב, ירדן פרידון ברשף

מנהל פורום פסיכולוגיית ילדים ומתבגרים