הילדה נרתעת מפיפי

דיון מתוך פורום  פסיכולוגיית ילדים ומתבגרים

24/04/2015 | 03:01 | מאת: עלמה

שלום, ביתי בת שנתיים לעשרה חודשים , נרתעת מפיפי כבר כמה שבועות. לא נעים לה שזה רטוב. היא מפחדת שאחרי הפיפי התחתונים יירטבו. סיימה תהליך הגמילה לפני כמעט שנה. לא היו הגמילה בעיות עם פיפי בעיקר עם קרי שחלפו. היום למשל עשתה פיפי השקמה בבוקר ו לאחר מכן רק בשש בערב. מה אפשר לעשות? האם יכול ליצור בעיה בריאותית?

שלום, לא לגמרי הבנתי את המצב. האם היא גם נמנעת משתייה? האם באמת מצליחה להתאפק 10 או 12 שעות מבלי ללכת לשירותים? מה קורה עם הצואה? אנא הרחיבי מעט יותר. ירדן

מנהל פורום פסיכולוגיית ילדים ומתבגרים