שיטת EMDR לטיפול בטראומה

דיון מתוך פורום  פסיכולוגיית ילדים ומתבגרים

04/03/2015 | 13:57 | מאת: איילת

שלום לכולם. אני חדשה בפורום ואני מבינה שלפי חוקי הפורום לא ממליצים על מטפלים מסויימים, ובכל זאת - האם למישהו יש ניסיון עם שיטת ה EMDR (ריצוד עיניים) לטיפון בטרומות? אם כן אשמח לחוויות והמלצות ואם אפשר לשלוח לי בפרטי שמות של מטפלים. תודה

04/03/2015 | 21:53 | מאת: ליאת מנדלבאום

שלום איילת, EMDR היא שיטה שנמצאה יעילה לטיפול בטראומות. ממליצה לך להיכנס לדף העמותה הישראלית, לקרוא עוד על השיטה, ולמצוא דרכם גם מטפל. מאחר שרוב המטפלים עברו את הכשרתם בחסות גוף זה, אני מאמינה ששם הכתובת למצוא את מי שיתאים גם לך. הנה - http://www.emdr.org.il/ בהצלחה וחג פורים שמח ליאת

05/03/2015 | 13:23 | מאת: איילת

תודה. כמובן שהסתכלתי באתר שלהם. השאלה האם השיטה מוכרת ומומלצת לטיפול בחרדות לעומת שיטות אחרות.

מנהל פורום פסיכולוגיית ילדים ומתבגרים