מחפשת פסיכולוג / ית קליני/ת שמטפל בטיפול דיאדי ..

דיון מתוך פורום  פסיכולוגיית ילדים ומתבגרים

25/02/2015 | 12:43 | מאת: טלי מועלמי

בבית הספר נאמר לי שלבני בן ה 11 יש הצפה ריגשית .. דבר שמאד מקשה עליו בחיי היומיום .. בא לידי ביטוי בדרים בסיסיים ביותר לא יכול לדחות סיפוקים , מחפש פעילויות המשלבות אלימות .. כמו להכות בבובות , לשבור עפרונות , רואה הרבה סרטי אלימות ומשתתף פעיל בסרט .. שי מאובחן עם הפרעות קשב וריכוז לומד בכיתה ה רגילה .. ללא ריטלין .. אנחנו גרים באיזור יבנה רחובות מחפשת פסיכולוג קליני מהאיזור שנעזר בטיפול דיאדי תודה טלי

שלום טלי, למרות הרצון לעזור, ובהתאם למדיניות האתר, אין אנו נוהגים לפרסם שמות מטפלים מעל גבי הפורום, כדי לא להפוך אותו ללוח מודעות או זירת פרסום. אפשר לנסח הודעת המשך ובה כתובת מייל עדכנית, אליה יוכלו להישלח המלצות הקוראים, במידה ויהיו כאלה. יועצת ביה"ס או רופא הילדים שלכם עשויים להיות כתובת טובה בדר"כ למידע כזה. בהצלחה, ירדן פרידון ברשף

מנהל פורום פסיכולוגיית ילדים ומתבגרים