היי הילדה שלי בכיתה ג ויש לה המון בעיות רגשיות

דיון מתוך פורום  פסיכולוגיית ילדים ומתבגרים

27/01/2015 | 17:03 | מאת: רוז

חברה טובה עזבה בעיות בלימודים. ועכשיו היא חולה עדכנתי את המורה שהיא לא מרגישה טוב ובשיחה המורה אמרה לי שהיא בירקשה מהיועצת שתעשה שיחות עם הילדה לי זה ברור שהיא צריכה השאלה שלי מה המדיניותבאיזה מקרים מבקשים מהיועצת לעשות שיחות איתה?!

שלום רוז, לא לגמרי ברורה לי שאלתך. הרי אם לך זה ברור מאוד שביתך זקוקה לעזרה, אז כנראה שזה ברור גם למורה, ומכאן אני מניחה הגיעה היוזמה (הברוכה) שלה לשיחות עם היועצת. את כמובן יכולה לשאול את המורה באופן ישיר מדוע היא הפנתה את ביתך לשיחות, איזו מן מצוקה היא מזהה, או כל דבר אחר שעולה בדעתך לשאול בעניין, אני בטוחה שהמורה תשמח לשתף אותך. אם את מבקשת לדעת משהו כללי יותר לגבי מדיניות חינוכית, אז אולי הכתובת היא פסיכולוג חינוכי. כל טוב, ירדן פרידון ברשף

מנהל פורום פסיכולוגיית ילדים ומתבגרים