ילד בן 3 התייעצות

דיון מתוך פורום  פסיכולוגיית ילדים ומתבגרים

26/01/2015 | 14:30 | מאת: אילן

שלום רב אשתי נמצאת בחול ובגלל ירידת מים היא נאלצה ללדת שם לידה מוקדמת. לאור המצב היא תצטרך לשהות שם לפחות חודשיים. שאלתי היא האם כדי לקחת את בני בן השלוש אליה? האם שהייה של מספר ימים בחיקה ואז שוב חזרה לארץ לא יגרמו נזק יותר מתועלת? מיותר לציין שהוא מאד מתגעגע אליה והיא אליו מן הסתם. מה נכון לעשות? כיצד לנהוג? תודה

שלום אילן, שאלת שאלה קצרה שהתשובה עליה מורכבת ותלויה בהרבה גורמים. אבקש ממך לפרט יותר כדי שאוכל לענות לך באופן יותר אחראי. למשל באיזו יבשת נמצאת אישתך ומה אורך הטיסה? לכמה ימים בדיוק מתוכננת הנסיעה? האם הגישה אליה היא פשוטה? האם היא מאושפזת בבית חולים או בבית? האם אתה מתכנן לנסוע בכל מקרה גם אם בנך יישאר בארץ, ואם כן אז עם מי הוא ישאר? אשמח אפילו לעוד פרטים שנראים לך חשובים. בברכה, ירדן פרידון ברשף

27/01/2015 | 15:23 | מאת: אילן

שלום אשתי נמצא באירופה - משך טיסה 4 שעות / היא אינה מאושפזת -שוהה בדירה ששכרנו , משך השהיה המתוכננת 4 ימים, בכל מקרה עלי לנסוע , אם ישאר אז עם המשפחה ,סבים וסבתות. יש לציין שהילד לא ראה את אמו כבר 3 שבועות ומתגעגע נורא. (אשתי לא תהיה בבית בחודשיים שלושה הקרובים) השאלה האם מפגש של 4 ימים ושוב ניתוק לא יעשה יותר נזק מאשר תועלת ? מה היית ממליצה ? מה נכון לעשות? תודה מראש

מנהל פורום פסיכולוגיית ילדים ומתבגרים