פסיכולוגית דרך מכבי לנערה מתבגרת באזור אריאל /מרכז

דיון מתוך פורום  פסיכולוגיית ילדים ומתבגרים

10/12/2014 | 03:33 | מאת: נעמה

הבת שלי צריכה עזרה מקצועית. אני מחפשת פסיכולוגית מעולה, נחמדה עבור נערה מתבגרת שזקוקה לעזרה. חשוב שזאת תהיה בת. עדיף מאוד דרך קופ"ח מכבי ובאזור אריאל. אפשר גם פ"ת, ראש העין וכו.

10/12/2014 | 14:12 | מאת: ליאת מנדלבאום

שלום נעמה, למרות הרצון לעזור, ובהתאם למדיניות האתר, אין אנו נוהגים לפרסם שמות מטפלים מעל גבי הפורום, כדי לא להפוך אותו ללוח מודעות או זירת פרסום. אפשר לנסח הודעת המשך ובה כתובת מייל עדכנית, אליה יוכלו להישלח המלצות הקוראים, במידה ויהיו כאלה. יועצת ביה"ס או רופא הילדים שלכם הם כתובת טובה בדר"כ למידע כזה. בהצלחה, ליאת

מנהל פורום פסיכולוגיית ילדים ומתבגרים