הריון ויחסים

דיון מתוך פורום  מיילדות והכנה ללידה

02/10/2014 | 07:09 | מאת: שרית

שלום, אני נמצאת בחודש שישי להיריון. אני בהריון עם תאומות לא זהות. לאחרונה נעלם לי החשק לסקס בכלל. אני אציין ואומר כי בעלי יודע איך לספק אותי בסקס ואני מאוד נהנית איתו במהלך האקט. בעלי שפך בשני השבוע שמפריע לו מאוד שנעלם החשק לסקס ואני לא כלכך יודעת מה עושים עם זה . אין לי סיבה להעיד למה לא בא לי,זה פשוט שנעלם החשק לסקס. מה עושים? אני רוצה לטפל בנושא כי מאוד מפריע לי שלבעלי זה מפריע וחסר מאוד תודה על תשובתכם

שרית, שלום רב, המוני נשים הרות חוות את התחושה שאת מתארת ויש לכך מגוון סיבות. אתם כמובן יכולים לפנות ליעוץ לאנשי מקצוע, לרופא הנשים המטפל שלך, למטפלים זוגיים או מיניים, אך באופן אישי אני חושבת שאת יכולה לדבר עם בעלך ולהסביר לו בדיוק כפי שעשית זאת כאן. להגיד לו שיש לכך סיבות פיזיולוגיות, כגון שינויים הורמונאליים, אי נוחות ואף כאבים עקב גודל הבטן וכדומה. תבקשי ממנו להיות מעט סבלני. כמו כן את יכולה להציע לו שיטות אלטרנטיביות לסיפוק מיני , למשל מין אוראלי. בהצלחה,אירה

מנהלי פורום מיילדות והכנה ללידה