כאב

דיון מתוך פורום  רפואה דחופה (מיון)

29/11/2016 | 06:29 | מאת: רחלי

בוקר טוב, מקווה שתוכלי לעזור לי.. בשבוע וחצי האחרונים עשיתי ארבע בדיקות דם.. ראשון וחמישי שעבר בין ימין, ראשון האחרון ואתמול ביד שמאל. כל בדיקת דם דקרו מספר פעמים עד שמצאו וריד..הדקירחת היו במקום הנפוץ, בחיבור איפה שמקפלים את היד. אתמול עשתה לי את בדיקת הדם אחות חדשה, עשתה לי בדיוק באיתו מקום שלקחו ממני דם שלשום, תוך כדי הבדיקה היא הזיזה את המחט בתוך הוריד שלי בלי הפסקה, כשהיא שאבה את הדם הרגשתי זרם מוזר בכל היד שאף פעם לא הרגשתי כך. כמה דקות אחרי הבדיקה המקום התחיל להתנפח ונהיה כחול וכואב. התעלמתי מזה כי תמיד יש לי שטף דם שנוצר אחרי בדיקות דם והוא עובר אחרי יום-יומיים. המקום המשיך להתנפח לי, כל הלילה עד עכשיו אני מרגישה זרמים במקום ועדיין המקום כחול (לא אדום כמו תמיד).. זה מלחיץ אותי... במיוחד שהאחות היתה חדשה... מה אני יכולה לעשות? סליחה שעשיתי ממשהו שולי פיל.. זה אף פעם לא קרה לי..

29/11/2016 | 10:04 | מאת: ד"ר רוית רייטר

שלום רחלי יתכן כי המחט חדרה עמוק אל תוך היד "ונגעה בעצב" ומכאן תחושת הזרמים שאת מתארת. במידה ותמשיכי לחוש בכך והנפיחות תחמיר כדאי שרופא יבדוק זאת על מנת לוודא שלא קרתה פגיעה עצבית. בהצלחה

מנהל פורום רפואה דחופה (מיון)