התעלפתי ונחבלתי בראשי

דיון מתוך פורום  רפואה דחופה (מיון)

14/11/2016 | 03:16 | מאת: יעל

זה קרה לפני כרבע שעה. היה לי כיווץ חזק בשריר השוק באמצע הדינה ולכן נעמדתי מהר (בעבר זה עזר לכיווץ). אלא שאז חטפתי סחרחורת מפחידה ובו בזמן בחילה מטורפת. ניסיתי להוביל את עצמי לשירותים (למקרה שאצטרך להקיא) כשכל הדרך אני לא רואה כלום ואני מתנדנדת. כשהגעתי לשירותים התעלפתי וקיבלתי מכה לא רצינית כל כך בראש אבל היא מורגשת כרגע (אחי שמע את הנפילה מתוך שינה קם והביא לי מים ונכון לעכשיו הכל בסדר) יש לציין שבימים האחרונים לא ממש הצלחתי לשתות מספיק. העניין הדחוף הוא במכה בראש. מה הסימנים המצריכים בדיקה של המכה. שחס וחלילי אין איזשהו דימום מוחי קטן ככל שיהיה. הייתם ממליצים עכשיו ללכת למיון?

14/11/2016 | 16:48 | מאת: ד"ר רוית רייטר

שלום יעל הסימנים המדאיגים לאחר חבלת ראש הינם כאבי ראש עזים, הקאות בלתי פוסקות, פירכוסים, איבוד הכרה לאחר החבלה וסימן החבלה עצמו. כל עוד אינך נוטלת תרופות לדילול הדם לא נשמע כי ישנה סיבה לדאגה. כן כדאי לבדוק מדוע התעלפת, לכן כדאי שתפני אל רופא המשפחה לביצוע בדיקות כלליות, מדידת לחץ דם, דופק וביצוע א.ק.ג כל טוב

מנהל פורום רפואה דחופה (מיון)