ריח חריף בשתן+נזלת ולא מקורר

דיון מתוך פורום  רפואה דחופה (מיון)

08/11/2016 | 11:30 | מאת: מושון

שלום ד"ר אני בן 67 חולה סכרת לא כל כך מאוזן בזמן האחרון שאני מטיל שתן הריח מאוד חריף כאילו ריח של גופרית ממש חריף מה יכולה להיות הבעיה.בבוקר יש לי תופעה של נזלת ואני לא מקורר הנזלת כמעט כל היום לא נעים לצאת בחוץ וכל הזמן נוזל האף ממה יכול לנבוע הדבר הזה תודה על התשובות ממתין בקוצר רוח.

10/11/2016 | 12:25 | מאת: ד"ר רוית רייטר

שלום מושון מומלץ שתבצע בדיקת שתן בסטיק על מנת לוודא שאין זיהום בעיקר מאחר ואתה סכרתי ולא מאוזן. מלבד נזלת, האם אתה גם משתעל? מתעטש? יתכן כי מדובר באלרגיה נזלית, לכן כדאי שתפנה אל רופא המשפחה כדי לבצע בדיקות והמשך בירור כל טוב

מנהל פורום רפואה דחופה (מיון)