פגיעה מכדורגל

דיון מתוך פורום  רפואה דחופה (מיון)

29/10/2016 | 20:24 | מאת: רחל

הבן שלי בן ארבע עבר בדיוק במקום שהו ילדים שיחקו כדורגל והכדור פגע לו בראש באזור הרכה הוא בכה מעט וזהו אחר כך תפקד רגיל לא הראה כל סימנים מדאיגים דיבר לעניין הלך קפץ שיחק אכל לא התלונן על כאב באיזור הראש אמר שעבר לו האם עלי לדאוג בכל זאת ולהפנותו לבדיקה?

01/11/2016 | 07:35 | מאת: ד"ר רוית רייטר

שלום רחל במידה ואין סימן חבלה באזור הפגיעה ובנך מרגיש בטוב ומתנהג כרגיל לא נראה כי ישנה סיבה לדאגה, מה שגם זה אירוע לפני מס' ימים ומאז לא חל שינוי התנהגותי, אך במידה וכן יופיעו סימנים כלשהם כגון כאבי ראש, הקאות, פירכוסים או איבוד הכרה יש לגשת ישירות אל חדר המיון כל טוב

מנהל פורום רפואה דחופה (מיון)