יש לי כבר יומיים יובש בפה ולשון לא לבנה מדי ועם נק

דיון מתוך פורום  רפואה דחופה (מיון)

07/10/2016 | 15:01 | מאת: שיר

יש לי כבר יומיים יובש בפה ושבולעת רוק יש לי כאבים בשקדים בצד שמאל השקד ממש נפוח הלשון היא כרגע בצבע ורוד בהיר עם טיפה לבן ונקודות אדומות על אמצע הלשון ואתמול בערב היתה טיפה בגוון צהבהב אבל לא על הכל רק על אמצע הלשון. אני אמורה לחשוש? אני אחרי כריתת כיס מרה ניתוח שלא צלח ולאחר ניתוח עברתי פתיחת בטן נוספת לאחר דלקת שנוצרה לאחר ניתוח וכאבים לא פוסקים מהצד של הניתוח . יכול להיות קשר לנושא ? או שזה גם יכול להיות התייבשות של חוסר נוזלים שאני לא שותה מספיק? אני לא מעשנת ולא שותה אלכוהול . ומהניתוח כאבים מאוד חזקים בצד הבטן ובטן עליונה עם כאבי תופת בקיבה .

10/10/2016 | 08:05 | מאת: ד"ר רוית רייטר

שלום שיר את מציינת מס' בעיות שצריך להתייחס אליהן ולכן כדאי שתפני אל רופא המשפחה על מנת שיבדוק את הבטן, לוע,יחליט האם יש צורך בבדיקות דם או אף הפנייה אל חדר המיון כל טוב

מנהל פורום רפואה דחופה (מיון)