כאב מתחת לצלעות בצד שמאל

דיון מתוך פורום  רפואה דחופה (מיון)

08/10/2016 | 21:53 | מאת: יניב

שלום בכמה ימים האחרונים אני סובל (כנראה צינון) מנזלת רבה, כאב ראש לעיתים, חולשה, ועוד. מאתמול יש לי כאב בחלק הצידי של הגוף, באזור שתחת הצלעות מצד שמאל. לא מדובר בכאב ספונטני, אלא כאב בכל פעם שאני מתעטש, מקנח את האף (וזה קורה הרבה), נשימה עמוקה וכדו'. מה זה יכול להיות? האם יש צורך להיבדק או שזה יעבור לבד? בלי (או עם?) קשר לזה, שמתי לב שיש לי גוש קטן שניתן להרגיש אותו במגע באזור של הצלעות התחתונות, גם בצד שמאל, אך באזור הצידי של הגב. זה כואב במגע. מה עלי לעשות בקשר לזה? האם זה מצביע על משהו פנימי יותר או אולי רק ציסטה תת עורית? אין לי מושג ממתי זה, שמתי לב לזה רק אתמול. נ.ב. אני לא יודע אם זה רלוונטי, אך אציין שיש לי המטוקריט והמוגלובין מעל הנורמה, ככל הנראה כתוצאה מטיפול הורמונלי. תודה

10/10/2016 | 08:08 | מאת: ד"ר רוית רייטר

שלום יניב כדאי שתפנה אל רופא המשפחה על מנת שיבצע בדיקה גופנית ויבדוק את הריאות, אכן יוודא האם קיים ממצא כפי שתיארת והאם יש צורך בבירור כגון צילומים או בירור מקיף יותר. בהצלחה

מנהל פורום רפואה דחופה (מיון)