נפילה בראש

דיון מתוך פורום  רפואה דחופה (מיון)

23/09/2016 | 23:49 | מאת: תהל

ביתי בת שנה וחצי ישבה על כסא ללא ידיות והחליקה ממנו הצידה ונחתה עם הראש בצד המצח למעלה ...בכתה ואחרי 20 שניות בערך הקיאה קצת .. לא יודעת אם מהבהלה או מהמכה. אחרי כמה דק נרגעה וחזרה לעצמה לחלוטין ..צחקה ושיחקה . זה קרה בשמונה בערב ובשעה 10:40 הלכה לישון רגיל האם יש סיבה לדאגה? לא הלכתי למוקד או למיון כי ראיתי שהכל בסדר איתה .

25/09/2016 | 07:34 | מאת: ד"ר רוית רייטר

שלום תהל מה שחשוב לשים לב אליו הוא האם בתך חזרה להקיא, האם ישנו סימן חבלה והאם חל שינוי התנהגותי כגון ישנוניות, אגיטציה , כך שבמידה והסימנים הללו אכן קיימים, אכן יש צורך לגשת אל חדר המיון לבדיקת רופא ולהחלטה על המשך בירור הדמייתי בהצלחה

25/09/2016 | 12:45 | מאת: תהל

הילדה מתפקדת רגיל ברוך השם !

מנהל פורום רפואה דחופה (מיון)