ערות החזרים

דיון מתוך פורום  רפואה דחופה (מיון)

23/09/2016 | 14:39 | מאת: מיטל

הייתי אצל נוירולוג לבדיקה שהייתי בטוחה שתצא תקינה (אני צריכה אישור נוירולוג לפני ניתוח לא הכרחי) והנוירולוג הפנה ל ctראש, emg ncv ובדיקת דם מיוחדת ורשם: " ערות החזרים בפלג גוף ימני גם ביד וגם ברגל עם החזרים פתולוגיים" ואז רשום "הערות כלליות: בלי ועם ח.נ. כולל חתכים דקים בגזע המוח". אשמח לדעת מה זה אומר? הנוירולוג לא כל כך ענה לשאלות שלי הוא רק אמר שצד ימין שלי לא כמו צד שמאל והוא לא מבין איך אף פעם לא עברתי בירור נוירולוגי. ואם אעזוב את הקשר לניתוח--- גם אם יש לי בעיה נוירולוגית, זה אף פעם לא הפריע לי. מה תופעות הלוואי שצפויות אם לא אטפל בזה ואפסיק בירור באמצע? (אוותר על הניתוח) בת 25 תודה רבה!

23/09/2016 | 18:52 | מאת: ד"ר רוית רייטר

שלום מיטל ממה שתיארת נראה כי הנוירולוג התרשם כי הבדיקה הגופנית שלך לא היתה תקינה ולכן הפנה אותך להמשך בדיקות. קשה מאד לומר בוודאות מוחלטת מהי הבעיה או האבחנה רק על סמך בדיקה גופנית, אך עדיין הנוירולוג היה צריך להעלות בפנייך מס' אופציות ולהסביר לך. חשוב שתשלימי את הבירור, בעיקר ומאחר ואת עומדת לעבור ניתוח. תמשיכי מעקב אצל רופא נוירולוג. בהצלחה

מנהל פורום רפואה דחופה (מיון)