צלחת זכוכית שנשברה והיה עליה מזון

דיון מתוך פורום  רפואה דחופה (מיון)

04/09/2016 | 19:54 | מאת: איציק

שלום היום אחר הצהריים גיליתי שבצלחת זכוכית אשר חיממתי בה היום פעמיים, מזון במיקרו, חסרה בשולי הצלחת ,בהיקף, חתיכת זכוכית שכנראה התפוררה, הבחנתי בזה רק כששטפתי את הצלחת, ואינני יודע מתי הצלחת נשברה, ואני בחשש שאולי השבר חדר למזון שאכלתי, כייצד אוכל להיות בטוח שלא בלעתי את השבר ? שיתכן והתערבב במזון מה עשוי לקרות במידה וכן, מה ארגיש ומה לעשות? תודה רבה

07/09/2016 | 08:45 | מאת: ד"ר רוית רייטר

שלום איציק השאלה הינה האם יש לך תסמינים כלשהם כגון כאבי בטן, חום, הקאות, שינויים ביציאות או אחרים. במידה וישנם תסמינים כלשהם, מומלץ שתיבדק על ידי רופא (עדיף בחדר המיון) על מנת לוודא שלא חלה פציעה במערכת העיכול. כל טוב

מנהל פורום רפואה דחופה (מיון)