הצילו בבקשה שאלה דחופה

דיון מתוך פורום  רפואה דחופה (מיון)

05/09/2016 | 21:55 | מאת: אלון

אני גיי בגלל הסכנות בהומוסקסואליות הציעו לי לעבור את החיסון נגד פפילומה קיבלתי מנה ראשונה נשאר לי עוד שניים קראתי תגובות רעות עלגבי החיסון ולא באלי להצשיך אני מפחד מממו האם עלי לבצע גם את 2 החיסונים האחרים

07/09/2016 | 10:06 | מאת: ד"ר רוית רייטר

שלום אלון מציינים כי רוב תופעות הלוואי של החיסון הינן סחרחורת, בחילות, כאבי ראש ויכול לגרום גם להתעלפות, כאשר השכיחה מבינהן הינה כאבים, נפיחות ואודם באזור ההזרקה. מאחר והינך מודאג, אנא פנה אל הרופא שהמליץ על מתן החיסון, תעלה בפניו את חששותיך ויחד תחליטו על הצורך בהמשך מתן החיסון. בהצלחה

מנהל פורום רפואה דחופה (מיון)