מיון

דיון מתוך פורום  רפואה דחופה (מיון)

29/08/2016 | 07:06 | מאת: ..

במוצש יצאתי עם חברים ושתיתי הרבה (אלכוהול), בלילה של מוצש הקאתי פעמיים רגיל ופעם שלישית הקאתי קצת ממש מעט דם, הלכתי לרופא משפחה אתמול בבוקר כדי שיביא לי מרשם לפרמין הרופא התעכב על הדם שהקאתי למרות שאמרתי שוב ושוב שזה היה קצת! והוא הביא לי הפניה למיון (לא הביא לי פרמין), מאז שחזרתי מהרופא לא הקאתי עד הלילה , ולא אכלתי כלום, ובלילה הקאתי שוב ממש מעט דם, אבל אני כבר מרגישה יותר טוב אחרי הלילה הזה, ממש יש לי הקלה שלא הרגשתי ממוצש, האם אני צריכה לעלות למיון בגלל קצת דם? מה כל כך בהול בזה? והאם יש מטרה לעלות אם גם ככה אני לא יסכים שיכניסו לי זונדה מהפה עד הקיבה? חברה שלי היתה שם ולא הסכימו להמשיך בה טיפול בלי הזונדה הזו.

29/08/2016 | 07:09 | מאת: ...

וזה לא שפתאום הקאתי דם.. מן הסתם זה קשור לבילוי במוצש האחרון... אני בטוחה במאה אחוז שזה מזה ולא מאיזה משהו לא ידוע!

29/08/2016 | 07:23 | מאת: ד"ר רוית רייטר

שלום אני מניחה כי הינך בריאה, ללא מחלות רקע? אינך נוטלת תרופות קבועות? נראה כי ההקאה הדמית היתה כנראה בעקבות פציעת רירית קלה בעקבות ההקאה ומאחר וציינת כי היתה הקאה דמית מאד קלה שחלפה, לא נראה כי יש צורך בבירור דחוף, אך במידה וזה חוזר, כן יש צורך בבירור, לכן מומלץ המשך מעקב דרך רופא המשפחה בהצלחה

מנהל פורום רפואה דחופה (מיון)