בירור דחוף?

דיון מתוך פורום  רפואה דחופה (מיון)

27/08/2016 | 23:27 | מאת: ש.ל.

כבר חודש פלוס אני מרגישה בחילות אחרי כל דבר שאני אוכלת, בד"כ לא מקיאה אלא רק מרגישה בחילה, זוכרת פעמיים שהקאתי, ריח בפה של קיא קבוע אחרי אוכל, עצירות ושלשולים לסירוגין- יומיים יומיים בלי הגזמה, תמיד יש כאב בזמן יציאות דם, היום הרגשתי דקירות בבטן תחתונה שזה חדש אצלי. מה זה יכול להיות?

28/08/2016 | 17:34 | מאת: ד"ר רוית רייטר

שלום יכולות להיות מס' סיבות, אך מאחר והתסמינים נמשכים כחודש יש צורך בבירור כגון בדיקות דם רחבות, כולל תפקודי תריס,סרולוגיות, תרביות צואה מדידת סימנים חיוניים, צילום בטן וכמובן הפנייה אל רופא גסטרואנטרולוג. כדאי לפנות אל רופא המשפחה לצורך בדיקה גופנית והחלטה על המשך בירור דרך קופת חולים או דרך אשפוז כל טוב

מנהל פורום רפואה דחופה (מיון)