נקודת חן

דיון מתוך פורום  רפואה דחופה (מיון)

11/08/2016 | 06:39 | מאת: שירה

היי שמי שירה , אני בת 20 בריאה בדרך כלל לפני 8 חודשים קניתי חומר מאתר שהוא בעצם שורף נקודות חן , הנקודות חן שלי הייתה בעצם הזנב הייתה גדולה ובעבר נבדקה והייתה רגילה ללא סיכון . השתמשתי וכרגע המצב הוא שיש עדיין מין נקודת חן כזו שמתקלפת ולידה נוצר אודם נפיחות קלה שכואב ממש .. נבדקתי אצל רופא והם כינו את זה סינוס פנדורלי משהו כזה ... השאלה אם יש קשר .. ועוד שאלה בנוסף האם יש ממה לחשוש? זה מסוכן ? אני עד עכשיו קילפתי , יש צלקת נוראית שם טיפה נפוח .. ואיפה שציינתי שיש אדמומיות יש מין פיגמנט חום בהיר כזה נראה כמו שפצע מחלים יש לו חום רק עדין כזה ולא מורגש אשמח לתשובה תודה רבה!

14/08/2016 | 08:20 | מאת: ד"ר רוית רייטר

שלום שירה יש צורך לעקוב אחר סינוס פילונידלי מאחר והוא יכול להתפתח למורסה שמצריכה ניקוז מקומי, לכן חשוב שתיבדקי על ידי כירורג שיחליט לגבי המשך הטיפול כל טוב

מנהל פורום רפואה דחופה (מיון)