כאב פתאומי וחזק בחלק הקדמי של הירך

דיון מתוך פורום  רפואה דחופה (מיון)

11/08/2016 | 12:18 | מאת: אנה אוסטרובסקי

שלום רב. אני לא מצליחה להשיג תור לאורטופד באופן מהיר, לכן החלטתי לפנות אליכם. לפני יומיים עשיתי הליכה ותרגילי התעמלות בסיסיים ביותר- מתיחות רגליים, כפופות. ברגע מסויים כשרציתי ליישר את הגוף אחרי כפיפה לכיוון כף הרגל הרגשתי כאב חזק בצד הקדמי של הירך עד הברך, שמנע ממני להתיישר. במשך כמה דקות הצלחתי להתיישר בזהירות, הייתי חייבת עוד ללכת מרחק לא קטן. פניתי לקופת חולים וקיבלתי זריקת ווילטרן, שלא כל כך עזרה לי... שמתי לב, כי הכאב עובר לגמרי, כאשר הגוף שלי מקופף, אך כל פעם שאני מנסה ליישר את הגוף בשכיבה או בעמידה, אני מתחילה לאחר מספר שניות להרגיש כאב באותו החלק של הרגל, שתיארתי. גם בישיבה אני לא מצליחה ליישר את הגב. הייתי רוצה לקבל המלצה על התנהגות עד שאני אשיג תור לאורטופד. האם עלי רק לנוח ולהימנע מתנוחה שגורמת לכאב, או שניתן לשפר את מצבי בדרך נוספת? מהן האפשרויות לסיבת הכאב? תודה רבה מראש. אנה

14/08/2016 | 08:22 | מאת: ד"ר רוית רייטר

שלום אנה קשה לתת הנחיות ברורות מאחר ולא נבדקת על ידי רופא ואין אבחנה ברורה. אני ממליצה שתפני אל חדר המיון, שם תוכלי להיבדק על ידי רופא אורתופד בהצלחה

מנהל פורום רפואה דחופה (מיון)