ויתור על בדיקות לב- המשך בבקשה

דיון מתוך פורום  רפואה דחופה (מיון)

02/08/2016 | 19:24 | מאת: שואלת

כתבתי לפני מספר ימים שאלה וענית לי כי עליי לבדוק את בלוטת התריס, זה כבר נבדק ויצא תקין. אני אשמח שתעני לי על מספר שאלות נוספות- האם יש מסמך שאני יוכל לחתום עליו שהאחריות של ההרדמה עליי ולא יהיו תביעות רשלנות שאישרו בלי בדיקות של הלב וכדו? האם יש לבית חולים גישה לתיק הרפואי שלי בקופת חולים? האם אוכל לעבור בדיקת קרדיולוג אחר בלי להראות לו את העבר הרפואי שלי?

03/08/2016 | 08:44 | מאת: ד"ר רוית רייטר

שלום ראשית, מאחר ואינני עובדת בחדרי ניתוח, אינני יודעת האם קיימים טפסים כאלה. אני חושבת שכדאי שתשוחחי עם הרופא המנתח שלך ותעלי בפניו את כל החששות שלך, יתכן והוא יוכל לעזור לך. שנית, אני חושבת כשהולכים להיבדק על ידי רופא אחר, זה חשוב שהוא ידע על הרקע הרפואי על מנת שיוכל לעזור. זה אף פעם לא מזיק לקבל חוות דעת שנייה. כל טוב לך

מנהל פורום רפואה דחופה (מיון)