שריטה

דיון מתוך פורום  רפואה דחופה (מיון)

01/08/2016 | 04:02 | מאת: מלי

אתמול בשעה 11 בלילה נשרטתי 2 ס"מ משמאל לעין שמאל מאיזה חוט ברזל עבה, הוא לא היה חלוד, ירד קצת דם, עצרתי אותו עם צמר גפן , שמתי קרח כי המקום שרף מעט וב- 12 הלכתי לישון. עכשיו, השעה 4, הרגשתי עקצוצים כואבים במקום, ואני רואה שהתנפח לי המקום, נהייתה לי גולה, מה לעשות? זה מונע ממני את פתיחת עין שמאל

01/08/2016 | 07:11 | מאת: ד"ר רוית רייטר

שלום מלי חשוב מאד שתגשי אל חדר המיון לבדיקת רופא עיניים, גם כדי להחליט האם יש צורך בטיפול אנטיביוטי מאחר וייתכן והתפתח זיהום שיכול לקרות לאחר שריטה. בנוסף, ייתכן וגם תצטרכי חיסון נגד טטאנוס במידה ולא חוסנת ב 5 שנים האחרונות. כל טוב

01/08/2016 | 07:50 | מאת: מלי

מנהל פורום רפואה דחופה (מיון)