כאבים ביד ימין בין הכתף למרפק

דיון מתוך פורום  רפואה דחופה (מיון)

27/07/2016 | 08:56 | מאת: יניב

שלום, כבר תקופה שאני סובל מכאבים ביד ימין, הכאבים הולכים וחוזרים. קשה לי להרים את היד ולעשות תנועות, אך הקושי האמיתי מגיע בשינה כשאני מתעורר מהכאבים העזים שנוצרים ואני חייב לשנות תנוחה של היד על מנת להעלים את הכאב. אשמח לחוות דעת שלכם, זו לא פעם ראשונה שזה קורה לי, לפעמים זה גם בברך ובמקומות אחרים. ניתן לציין שאני עובד פיזית עם היד ואני חשוף הרבה למזגן.

27/07/2016 | 09:37 | מאת: ד"ר רוית רייטר

שלום יניב הכאבים יכולים לנבוע מכמה סיבות, ביניהן אורתופדית, ראומטולוגית ואף נוירולוגית. אני מציעה שתיגש אל רופא המשפחה על מנת שיבצע בדיקה גופנית, ייתכן ותצטרך נוגדי כאב, והרופא גם יחליט האם יש צורך להפנותך אל יועצים רלבנטים. במידה והיתה חבלה כלשהי, יש צורך בצילום. בהצלחה

מנהל פורום רפואה דחופה (מיון)