תודה רבה על התשובה אבל יש לי עוד שאלה

דיון מתוך פורום  רפואה דחופה (מיון)

13/07/2016 | 10:07 | מאת: ר

תודה רבה דר על תשובתך. אבל רציתי לעדכן אותך שבחודש נובמבר 2015 עברתי קולונוסקופיה והתשובה תקינה לחלוטין. גם בלוטת התריס תקינה. וכן גם תפקודי כבד וכליות וכו. אני חייבת לציין שאני אדם מאוד חרדתי סובלת מחרדות ואולי אפילו קצת מדיכאון. האם זה יכול להשפיע על ירידה במשקל?

14/07/2016 | 08:07 | מאת: ד"ר רוית רייטר

יתכן שהירידה במשקל נובעת מהפרעת דיכאון, אך קשה לי לקבוע זאת בוודאות מאחר ואינני פסיכיאטרית. על מנת לקבוע כי אכן התסמינים משניים לדיכאון, קודם יש לשלול בעיות רפואיות, לכן אני ממליצה שכן תפני אל רופא המשפחה על מנת לוודא כי אכן כל הבירור הנחוץ בוצע ובמקביל כדאי גם לפנות אל רופא פסיכיאטר על מנת להחליט האם יש צורך בטיפול תרופתי, או, במידה ואת כן נוטלת טיפול תרופתי, האם יש צורך בשינוי טיפול או המינון. בהצלחה

מנהל פורום רפואה דחופה (מיון)