מודאגת מאוד מאוד מאוד

דיון מתוך פורום  רפואה דחופה (מיון)

11/07/2016 | 11:17 | מאת: ר

שלום דר, אני סובלת כבר כמה שנים מסחרחורות תחושת שיוט יותר נכון. בעבר סבלתי מחרדות ודיכאון טופלתי בציפרלקס. בשלושת החודשים האחרונים ירדתי 4 קילוגרם ללא סיבה. האמת שלא אכלנית גדולה. עברתי גם בדיקות דם ובדיקת mri מוח והכל תקין. אני נורא מפחדת מירידה במשקל מה יכולה להיות הסיבה? מה עוד אפשר לבדוק כדי להרגע שהכל בסדר? מאוד מודאגת... אם הייתה איזשהי בעייה דרמטית כמו סרטן היו רואים שמשהו לא בסדר?

13/07/2016 | 08:13 | מאת: ד"ר רוית רייטר

שלום אני מניחה שעברת MRI של המוח לבירור סחרחורות כשזו לא הבדיקה לבירור ירידה במשקל. אי אפשר להסתמך רק על בדיקות דם כדי להחליט שאין סיבה רפואית לירידה במשקל. כדאי לפנות אל רופא המשפחה בשאלה של בדיקות כגון CT בטן והפנייה אל רופא גסטרואנטרולוג שיחליט האם יש צורך בביצוע גסטרוסקופיה, קולונוסוקפיה או בדיקות אחרות. רופא המשפחה יבצע בדיקה פיזיקלית מלאה ויחליט האם יש צורך בהמשך בירור ובמידה וכן, איזה בירור. כל טוב

מנהל פורום רפואה דחופה (מיון)